PROF.DR. KÖSE’YE BALIKESİR’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Balıkesir İl Müftü Vekili Ramazan Topcan, Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Bayyiğit, Dekan Yardımcısı Doç.Dr.Mehmet Özkan, Balıkesir İl Müftülüğü Şube Müdürü Şahabettin Yılmaz,  İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Saffet Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof.Dr. Köse’ye yeni görevinde başarılar dileyen protokol üyeleri, İKÇÜ adına verimli bir dönem olması temennisinde bulunarak; “Değerli Rektörümüzün, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesine, bilim dünyasına, İzmir’e ve ülkemize çok önemli kazanımlar sağlayacağını düşünüyoruz. Hocamıza görevinde başarılar diliyor, çalışmalarında daima yanlarında olduğunu belirtmek istiyoruz.” dediler.

Göstermiş oldukları nezaketten ötürü konuklarına teşekkür eden Prof.Dr. Köse, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İKÇÜ'DEN İlgili Resimler