Rektörlük Kupası heyecanı başladı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Rektörlük Kupası ilk gün müsabakalarıyla başladı.

Su Ürünleri Fakültesi ile İslami İlimler Fakültesi öğrencilerinden oluşan Futsal Takımlarının karşılaştığı maçın başlama vuruşu, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.İrfan Karadede tarafından gerçekleştirildi.

SKS Daire Başkanı Akif Savaş ile maçı seyreden Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Karadede, turnuvaya katılan tüm öğrenci ve personele başarılar dilediğini söyledi.

Masa tenisi, Futsal, Streetball, Voleybol gibi branşlarda oynanan Rektörlük Kupası Spor Müsabakaları, 2 hafta sürecek.

İKÇÜ'DEN İlgili Resimler