Kişi , Haber, Etkinlik, Sayfa, Duyuru, Başarılar içerisinde arama yapabilirsiniz.

“Dur Yolcu! Bir Çanakkale Destanı” Müzikali

Türk Milleti’nin yeniden varoluşunun öncü zaferi Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde ‘büyük destan’,  İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nde düzenlenen duygu dolu bir müzikalle yeniden canlandırıldı.

İKÇÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı Dans Topluluğu üyelerince sunulan “Dur Yolcu! Bir Çanakkale Destanı” tiyatral dans ve müzikalinin sanat yönetmenliğini eğitmen İlhan Sefil üstlendi.

Müzikali Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Turan Gökçe, SKS Daire Başkanı Akif Savaş ile çok sayıda İKÇÜ’lü akademisyen ve öğrenci takip etti.

Çanakkale Savaşı’nda yaşanan olayları kesitler halinde sunan, Mehmetçiğin duyduğu vatan, bayrak sevgisini gözler önüne seren İKÇÜ’lü gençler, izleyicilerden tam not aldı.

İKÇÜ'DEN İlgili Resimler