İKÇÜ’den huzur dolu bayram temennisi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Ailesi, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. 10 günlük bayram tatili nedeniyle erken gerçekleştirilen tören, Rektörlük Makamında yapıldı.

Rektör Prof.Dr. Galip Akhan’ın ev sahipliğini yaptığı bayramlaşmada, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. İbrahim Kocabaş, Prof.Dr. Turan Gökçe, Dekanlar, Genel Sekreter Nurettin Memur, çalışanların tek tek elini sıkarak bayramlarını kutladı.

Fakültelerden gelen akademisyenler ve idari personeller de birlik ve beraberlik temennisiyle bayramlaştı.

Huzur dolu bir bayram…

Bayramların kardeşliğin, dostluğun, iyiliğin merhametin tazelendiği günler olduğunu ifade eden Rektör Prof.Dr. Galip Akhan, “Ülkemizin içinde bulunduğu durumda, birlik ve beraberlik duygularına sımsıkı sarılarak daha güçlü bir bayram geçirmeliyiz.

Üniversitemizde görev yapan tüm akademik ve idari personelimizin, değerli ailelerinin, sevgili öğrencilerimiz ile değerli ailelerinin Kurban Bayramı’nı kutlarız. Sevinçte olduğu gibi üzüntüde de yekvücut olduğumuz bu günlerde, milletimizin birlik ve beraberliği uğrunda eşsiz fedakârlıklarda bulunan aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyoruz. İKÇÜ Ailesi olarak bayramın insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesi temennisini paylaşıyoruz.” şeklinde konuştu.